}; 

FAQ

Frequently Asked Questions
 • Hoe reserveer ik?
  Ga naar de "Reservatie" tab en kies je kamer. Op de kalender kan je nu je startuur kiezen uit de beschikbare uren. Vul je naam en contactegevens in en bevestig. Betalen doe je ter plaatse. Voor grote groepen (vanaf 8 personen) mag je ook steeds telefonisch of per mail contact opnemen om te reserveren buiten de openingsuren of om meerdere kamers gelijktijdig te laten starten.
 • Hoeveel tijd heb ik om uit de kamer te geraken?
  Effectieve spelduur van 1 kamer is precies 60 minuten. Geraak je er eerder uit, kom je misschien wel terecht op onze "wall of fame". Geraak je er echter niet uit dan gaat de deur automatisch open.
 • Kan ik met meer dan 4 spelers spelen in 1 kamer?
  Dat kan zeker! Het aantal spelers is afhankelijk van de grootte van de kamer. Elke kamer geeft in zijn omschrijving aan met hoeveel je het spel maximaal kan spelen en een aanbevolen aantal spelers.
 • Waar vind ik de locatie?
  Je vindt onze locatie van Leuven op het Margarethaplein 8, vlak over de Sint-Pieterskerk. Op onze contactpagina vind je een overzichtelijk mapje. Voor onze tweede locatie kan je terecht te Hasselt op de Thonissenlaan 46 naast het Yup hotel.
 • Hoe bereid ik mij voor?
  Voorbereiding of speciale kledij is niet nodig. Met logisch nadenken en teamwerk kom je al een heel eind!
 • Moet ik 18 zijn om deel te nemen?
  Neen, dat is niet nodig. Spelers onder de 14 jaar moeten wel begeleid worden door een volwassene (minstens 1 per kamer).  
 • Moet ik Nederlandstalig zijn?
  Neen, niet nodig. Onze kamers zijn zo ontworpen dat taal niet van belang is bij het oplossen van de raadsels. Opschriften en uitleg zijn ook steeds in het Nederlands, Frans en het Engels. Veel belangrijker is goede communicatie met je eigen team
 • Als de deur op slot gaat, hoe geraak ik dan buiten in geval van nood?
  In elke kamer hangt er een sleutel achter veiligheidsglas of is er een noodknop voorzien. Op deze manier kunnen de spelers op elke moment naar buiten. Bovendien kan de deur altijd van buiten opengemaakt worden en in geval van nood worden de deuren geopend. Alle spellen worden ook via de camera gevolgd door onze gamemasters. 

 • Zijn de kamers verlucht?
  Jazeker, wij voorzien airconditioning in al onze kamers. Verse lucht is tenslotte belangrijk voor het denkproces!
 • Zijn de kamers toegankelijk voor minder mobiele personen en/of rolstoelgebruikers?                                                           Onze kamers zijn niet allemaal toegankelijk voor minder mobiele personen. Rolstoelpatiënten informeren best even via mail wat mogelijk is. We kunnen hen altijd een alternatief aanbieden in onze lobby met de mobiele escapeboxen.

  

*/