}; 

Mobiele escapeboxen


Op zoek naar een originele, verrassende en super spannende nieuwe vorm van teambuildingactiviteit tot wel 100 personen? Dan zijn onze mobiele escape boxen zeker iets voor jullie!

Maak teams van 3 tot 5 personen en daag elkaar uit in een razendspannend spel waarin creatief denken, samenwerken én plezier maken centraal staan! De klok tikt genadeloos verder... Slaagt jouw groep erin om de meeste boxen open te krijgen? Dan is de kans heel groot dat jullie de meeste punten verzamelen en uitgeroepen worden tot de slimste, meest creatieve en talentvolle groep! 

Bovendien kan dit spel eender waar gespeeld worden. Wij komen graag tot bij jullie! Gaande van jullie eigen kantoor, in een grote living, in de tuin, in de cafetaria van de sportclub, op jullie trouwfeest, ... de mogelijkheden zijn eindeloos.

In het kort:

  • 13 verschillende boxen (bij grote groepen 2 sets boxen) vol raadsels, puzzels en doe-opdrachten die jullie moeten trachten te openen!
  • Verzamel 2 tot 5 punten (afhankelijk van de toegewezen moeilijkheidsgraad) voor elke geopende box
  • Vraag tips via speciale jetons OF bewaar ze voor extra bonus-punten op het einde van het spel => wie speelt het tactisch?
  • Uitermate geschikt voor groepen van 20 tot maximaal 100 spelers 
  • Overzichtelijk scoringssysteem dat gedurende het hele spel de vooruitgang prima weergeeft!

WIL JE MEER INFORMATIE OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

 STEVEN@ESCAPEROOM.BE

*/